Vastuuvapauslauseke

Tämän verkkosivuston tiedot ovat vain yleisiin tiedotustarkoituksiin. ACtronics tarjoaa nämä tiedot, ja vaikka pyrimme pitämään tiedot ajan tasalla ja paikkansapitävinä, emme anna minkäänlaisia nimenomaisia tai epäsuoria takuita tai esityksiä verkkosivuston täydellisyydestä, tarkkuudesta, luotettavuudesta, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen tai saatavuudesta tai verkkosivuston sisältämien tietojen, tuotteiden, palvelujen tai niihin liittyvän grafiikan suhteen. Kaikki tällaisiin tietoihin luottaminen on siis täysin omalla vastuullasi.

Emme missään tapauksessa ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, mukaan lukien rajoituksetta kaikki epäsuorat tai välilliset menetykset tai vahingot, tai mistään tietojen tai voittojen menetyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat tämän verkkosivuston käytöstä tai liittyy siihen.

Tämän verkkosivuston kautta voit siirtyä muille verkkosivustoille, jotka eivät ole ACtronics hallinnassa. Emme voi vaikuttaa näiden sivustojen luonteeseen, sisältöön ja saatavuuteen. Linkkien sisällyttäminen ei välttämättä merkitse suositusta tai niissä esitettyjen näkemysten tukemista.

Sivusto pyritään pitämään saatavilla. ACtronics ei kuitenkaan ota vastuuta verkkosivuston tilapäisestä toimimattomuudesta, joka johtuu meistä riippumattomista teknisistä ongelmista.