Tietoa meistä

Uudelleenvalmistuksen kautta ACtronics tarjoaa edullisia elektroniikkakomponenttiratkaisuja, jotta ajaminen olisi saatavilla jokaiselle. Uudelleenvalmistus vähentää myös tarpeettomien uusien osien käyttöä.

ACtronics aloitti toimintansa ullakkohuoneessa vuonna 2004 tavoitteenaan keksiä tapa, jolla viallisille elektroniikkakomponenteille saataisiin uusi elämä. Pian havaittiin, että ACtronics oli astunut uusille markkinoille ja hiljalleen myös autoteollisuuden elektroniikkakomponenttien uudelleenvalmistuksen kysyntä alkoi lisääntyä.

Viime vuosina tietämys on lisääntynyt, ja nykyään ACtronics on 15 vuoden kokemus autojen elektroniikkakomponenteista. ACtronics on kasvanut kansainväliseksi yritykseksi, jolla on asiakkaita kaikkialla Euroopassa!

Laadulliset ja kestävät ratkaisut

Almelon pääkonttorimme työllistää päivittäin yli 120 työntekijää, jotka testaavat ja huoltavat ohjaus-, jarru- ja vaihdejärjestelmiä, kojelautoja ja kaasuläppien runkoja. Tämä pidentää kunnostettujen tuotteiden käyttöikää ja tarjoaa paremman laatuisen tuotteen kahden vuoden takuulla.

“ACtronics toimittaa parhaita elektroniikkakomponentteja liikkuvuusalalla”

Viallisten tuotteiden korjaaminen edistää kestävää kiertotaloutta maailmassa, jossa kuluttajat vaativat kestävyyttä, myös lainsäädännön ja säännöksien mukaisesti. Uudelleenvalmistuksen myötä ACtronics tarjoaa ratkaisun viallisten sähkökomponenttien uudelleenkäyttöön autoteollisuudessa.

Innovaatio on palvelumme voima

Tutkimus ja kehitys- ja uudelleenvalmistusosastomme ovat vastuussa kehityksestä ja keskittyvät yrityksemme korkeaan laatuun. Haasteemme on jatkuvasti innovoida ja kehittää uusia ratkaisuja ja jatkaa laadun takaamista.

ACtronics on edistykselliset tilat laitteistolla, jota usein kehitetään talon sisällä huoltoa varten. Emme halua vain korjata, vaan mahdollisuuksien mukaan toteuttaa rakenteellista kehitystä. Tuloksena on parempi laatu ja pidempi käyttöikä. Noudatamme useita ydinarvoja:

  • Parhaat kunnostetut elektroniikkakomponentit;
  • Erinomainen hinta-suorituskykysuhde;
  • Kahden vuoden takuu;
  • Henkilökohtainen palvelu ja neuvonta omalla kielelläsi;
  • Eksklusiiviset autotallit ja jälleenmyyjät;
  • Tavoite tehdä muutokset 48 tunnin sisällä;

Tarkastusvaihe koostuu useista eri vaiheista alkutestistä lopputestiin ennen tuotteen palauttamista asiakkaalle. Tässä vaiheessa alkutestin jälkeen heikot ja/tai haavoittuvaiset osat tunnistetaan ja (etukäteen) vaihdetaan. Tämä takaa tuotteen laadun ja parantaa sen käyttöikää uuteen tuotteeseen verrattuna.

Etsitkö uudelleenvalmistusratkaisua?

Haluatko, että kunnostamme ABS- tai ECU-yksikkösi, kojelautasi tai kaasuläpän runkosi? Luomalla tilin verkkosivustollemme autotalleilla ja jälleenmyyjillä on mahdollisuus tehdä uudelleenvalmistustilaus ja saada osat kunnostettua. Katso myös ohjeistusvideomme, jossa selitämme uudelleenvalmistusprosessia.

Haluatko lisätietoja uudelleenvalmistusratkaisuista, joita ACtronics voi tarjota organisaatiollesi? Vai haluatko uudelleenvalmistaa tuotteen, joka ei löydy sivustolta, vai onko sinulla muuta kysyttävää? Ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@actronics.fi tai soita numeroon 0942450136.