ACTRONICS: kansainvälisen rallin ylpeä kumppani

Yhteiskunnallinen osallistuminen on ratkaisevan tärkeää ACTRONICS. Siksi etsimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia olla merkityksellinen rooli yhteiskunnassa. Kumppanuutemme rallissa myötävaikuttavat tähän erinomaisesti. Dynaaminen, tiimityö, tarkkuus, ammattitaito, jatkuva parantaminen, kestävyys ja luotettavuus ovat vain muutamia ACTRONICS ja rallin välisistä rinnasteista.

nl Hellendoorn Rally


Hellendoorn Rally, kenties Alankomaiden suurin ja kaunein ralli, saa suuren päivityksen 42. kierrokseen 20. ja 21. syyskuuta! Aivan kuten F1 Grands Prix, rallifanit voivat äänestää verkossa suosikkijoukkuettaan tai upeimpia suorituksiaan. Eniten ääniä saanut joukkue vie kotiin tittelin "ACTRONICS Driver of the Day"! ACTRONICS tarjoaa houkuttelevia palkintoja sekä lopulliselle "Päivän kuljettajalle" että niille, jotka äänestivät.

Päivämäärä: 20.–21.9.2024
Verkkosivusto: Hellendoorn Rally

Hellendoorn Rally

❝Kiinnostus rallia kohtaan on juurtunut syvälle alamme ja asiakkaidemme keskuudessa❞

ADAC ACTRONICS Rallye Sulingen

de ADAC ACTRONICS Rallye Sulingen


ADAC ACTRONICS Rallye Sulingen on yksi kuuluisimmista rallitapahtumista Saksassa. Erikoiskokeet, jotka koostuvat sekä asfaltti- että sorateistä, ovat vaativia sekä kuljettajille että koneille ja houkuttelevat joukkueita kaikkialta Saksasta. Ralli on myös osa sekä Hollannin että Tanskan rallin mestaruuskilpailuja ja on myös täyssähköisen Opel e-Rally Cupin avauskilpailu.

Päivämäärä: 2.-4.5.2024
Verkkosivusto: ADAC ACTRONICS Rallye Sulingen

❝Ralli on autoteollisuuden kehto uusien kehityshankkeiden käyttöönotolle❞

es ACTRONICS Rallye Tierra de Madrid


Espanjan pääkaupunki Madrid on täydellinen tausta ACTRONICS Rallye Tierra de Madridille. Kunnianhimoinen ja intohimoinen organisaatio tarjoaa tapahtuman, joka vetää ryhmiä eri suuntiin. Suuret yleisöjoukot kerääntyvät sorateiden ympärille ja ovat siksi yksi Espanjan sora-mestaruuskilpailujen kohokohdista.

Päivämäärä: 4.–5.10.2024
Verkkosivusto: ACTRONICS Rallye Tierra de Madrid

ACTRONICS Rallye Tierra de Madrid

Tunnelmallinen vaikutelma 2024